Onderdeel van het 4-weeks startprogramma is correct gebruik van drie kernsupplementen. Dit is zo belangrijk dat wij verwachten dat twee van de drie supplementen via ons besteld worden voordat je met het programma begint. Wij willen zeker weten dat je de correcte supplementen slikt, in de correcte doses.

Het gaat om Magnesium Malaat en Kalium Bicarbonaat. In combinatie met de juiste dagelijkse hoeveelheid Zout extra (die je zelf kunt leveren) kun je dan bijna altijd de zogenaamde keto-griep* vermijden. Zekerheid over correcte typen en dosering van voedingssuppletie helpen ons ook problemen uitsluiten, omdat we dan zeker weten dat je voldoende en de juiste supplementen gebruikt.

Samen met de juiste supplementen voor 28 dagen sturen we ook 50 Ketostix. Daarmee kun je vanaf de vierde dag tweemaal daags testen of en hoe sterk je in ketose bent.
Je plast op de stick en de mate van verkleuring laat de status van jouw ketose zien.

Dit startpakket voor 28 dagen kost, inclusief verzending en btw, € 29,- en zal direct na jouw aanmelding en onze daaropvolgende anamnese worden gefactureerd. Betaling verwachten wij uiterlijk vijf dagen voor de aanvangsdatum van jouw startprogramma. Je ontvangt dan alles ruim op tijd.

*) Keto-griep/Keto-flu is een suiker-afkickverschijnsel, gecombineerd met een tekort aan zout, magnesium en kalium, dat wordt veroorzaakt door het vochtverlies dat hoort bij sterke vermindering van koolhydraten.