Jouw (fysio)therapeut, (lifestyle/dieet)coach of (arbo)arts heeft je doorverwezen naar deze pagina voor een leefstijltransformatie. Wij kunnen je helpen, dus:

Hartelijk welkom bij KetoServices!

Jouw doorverwijzer begrijpt waarbij jij baat kunt hebben. En hij/zij begrijpt wat wij voor je kunnen doen. De resultaten van een leefstijlverandering heeft men daar in de praktijk ervaren en die gunnen ze jou ook. Daarmee lopen ze ver voor op traditionele gezondheidszorg, voedingsconsultatie en beweeg- en sportbegeleiding.

Speciaal voor dit soort doorverwijzingen stellen wij startprogramma’s en begeleidingstrajecten samen om jouw leefstijlverandering gemakkelijk en bereikbaar te maken. Of je nu gezonder wilt worden, slanker of juist gespierder? Daarmee houden wij rekening en wij passen jouw programma erop aan. Zo’n startprogramma duurt vier weken en dan leren wij je precies wat, waarom en hoe. Het kost slechts 29 euro, incl. btw, supplementen, ketostix en verzendkosten. Daarna kun je besluiten het verder zelf te doen, of klant bij ons te blijven voor verdere begeleiding. Er zijn geen langlopende abonnementen of verplichtingen: alles is per maand opzegbaar.

KetoServices specialiseert in Keto-OKL. Jouw doorverwijzer ziet daarvan al langer overtuigende resultaten en daarom beveelt hij/zij het jou aan. Gooi het roer om!

Lees wat je wilt weten op onze uitgebreide en informatieve website, maar lees vooral dit: Wat Is Keto? Wij geven op onze website informatie over verschillende soorten koolhydraat-lage leefstijlen, wij leggen de voor- en nadelen uit, geven tips over de toepassingen en wij delen hier de lovende woorden die we van onze klanten kregen: lees hun Testimonials.

Wij zijn hier heel open over wie we zijn en wat we doen. Heb je toch nog vragen? Wil je liever eerst een introductieles volgen of een avond proefeten? Regelmatig bouwen we ons bedrijf om tot een pop-up keto-restaurant. Kijk hier voor de data waarop wij onze Table d’hôte à la Keto-avonden organiseren. Reserveren is daar wel voor nodig.

Klik hier voor meer informatie / aanmelden voor het startprogramma

Wat is er nodig om te starten? Allereerst overtuiging en toewijding. Een Facebook-account is handig (groepsplatform). En kennis ook, maar daar heb je ons voor en kenniskrijg je zelf ook als je goed rondleest op onze website. Heb je daar nu geen tijd voor, of geen zin in? Scrol dan nog even door: hieronder staat in een notendop wat je wellicht op dit moment weten wilt…

Dit mag je allemaal bij keto! In ruime mate…

…en dit ook! En nog veel meer lekkers.

WORD WEER FIT EN SLANK: MAAK VAN VOEDING JE MEDICIJN

Overgewicht, kwaaltjes, niet fit, zit vast, burn-out, moe, opgeblazen gevoel, hormonale disbalans, teveel drinken, slecht eten, onregelmatig leef- en slaapritme: allemaal verschijnselen van deze tijd. Want we zijn druk-drukker-drukst met hard werken, sociaal- en gezinsleven, schoonmaken, boodschappen doen, koken, eten, enzovoort. Kortom: alle bordjes moeten hooggehouden worden en draaien! 

Voor sommigen is het nog ernstiger. Nederland is hard op weg naar 1,5 miljoen diabetici. Diabetes type-2, hoge bloeddruk en obesitas houden met elkaar verband en worden veroorzaakt door een verstoord metabolisme (stofwisseling). Wetenschappelijk onderzoek toont inmiddels aan dat allerlei neurologische ziekten (soorten dementia zoals Alzheimer), maar ook de meeste hart- en vaatziekten worden veroorzaakt door verkeerde leefstijlen en dientengevolge door dat verstoorde metabolisme. Samengevat zijn het ziekten die vallen onder de noemer ‘metabool syndroom’.

Het goede nieuws is: in dat geval kan zo’n ziekte worden voorkomen en zelfs worden omgekeerd! Je kunt gezond en slank worden (en blijven); zonder medicijnen en zonder extreme fysieke inspanning.

Ook als je (nog) niet lijdt aan zulke ernstige ziektebeelden, maar “gewoon” fit en slank wilt worden, dan werkt het: verander je leefstijl, dan voel je je beter en je bereikt meer!

Hoe? Door een andere manier van eten voornamelijk. Klassieke voedingsadviezen en diëten helpen niet bij een verstoord metabolisme. Erger nog: dan word je alleen maar zieker. Ook artsen, zorgverzekeraars, arbodiensten en de politiek raken inmiddels overtuigd van de waarde van leefstijlverandering als aanpak tegen progressieve ziekten, en ook om gezond en vitaal oud(er) te worden. Er is nu veel wetenschappelijk onderzoek en bewijs voor de effectiviteit ervan. En daarmee ook voor de misvattingen over “gezonde voeding” die we decennialang voor waar hebben aangenomen.

Ooit gehoord van Keto?

Steeds meer mensen schrappen om verschillende redenen koolhydraten en suikers uit hun menu. Dus voor hen geen aardappelen, pasta, rijst, peulvruchten, brood, crackers, koek, snoep, taart, fruit, melk, enzovoort meer. Wat blijft er dan nog over? Zag je die foto’s? De heerlijkste voeding die ook echt vult!

Suikers zijn ook koolhydraten en vallen dus onder dezelfde noemer. En dat geldt ook voor natuurlijke suikers zoals honing, fruitsuikers en melksuikers. Bij ketogene leefstijlen (kortgezegd: keto) eet je dus geen tot weinig koolhydraten en suikers, maar wel meer vetten en eiwitten (vlees en/of vis). Door het metabolisme om te keren blijven pieken en dalen van de bloedsuikerwaarde weg. Een leuke bijkomstigheid is dat het hongergevoel ook wegblijft. En met welk dieet heb je dat eerder meegemaakt? Daarom is een ketogene leefstijl een levenlang vol te houden.

Met de juiste ketogene leefstijl kunnen ziektebeelden als obesitas, diabetes type-2, hoge bloeddruk en neurologische- en hart- en vaataandoeningen worden voorkomen en zelfs omgekeerd. Weer gezond en slank lukt dan vaak al binnen enkele weken.

Low Carb – Keto – OKL

Er zijn verschillende low carb en ketogene leefstijlen voor verschillende toepassingen. Ze hebben allemaal voor- en nadelen en bij KetoServices kennen we ze van binnen en van buiten. Wij specialiseren ons echter in de Optimale Ketogene Leefstijl (OKL). OKL is effectief tegen de meeste metabool gerelateerde ziektebeelden. Vooral voor de langere termijn en voor het herstellen van specifieke ziektebeelden biedt OKL het beste resultaat. Maar wij adviseren en begeleiden met evenveel kennis en toewijding ook de andere ketogene leefstijlen en doelstellingen. Want het beperkten van koolhydraten en suikers, in welke mate dan ook, is hoogst efffectief om alleen al overgewicht aan te pakken!

Een ketogene leefstijl is niet voor iedereen geschikt. Maar feit is dat wij veel te veel koolhydraten en suikers eten. Ze zitten ook werkelijk overal in! In het begin is het lastig ze te laten staan, maar het went snel. En je krijgt er veel voor terug: je vitaliteit en je gezondheid, dus je leven!

Jouw lichaam: een vetverbrandingsmachine

We focussen nu even op OKL. Het is dus geen dieet, maar een permanente leefstijl, waarbij je eigenlijk nooit honger hebt. Je eet juist heerlijke, goed vullende dingen. Hiermee keert jouw lichaam het eigen metabolisme om en komt in ketose. Jouw lichaam wordt een heuse vetverbrandingsmachine! Je gaat eiwitten en vetten (ketonen) als brandstof gebruiken. Lichaamsprocessen lopen zelfs veel beter op ketonen dan op glucose. Je voelt je fitter en energieker, je concentratievermogen vergroot, organen functioneren beter, bloed- en hormoonwaarden herstellen, enzovoort.

Jouw lichaam gebruikt de eiwitten die je eet als bouwstof, en de vetten als brandstof. maar het gebruikt ook jouw eigen lichaamsvet als brandstof. En dat leidt tot specaculair gewichtsverlies, zonder roofbouw op de spieren. Dit is voor bijna iedereen met meer of minder overgewicht een welkome bijwerking.

Klik hier voor meer informatie / aanmelden voor het startprogramma