Leuk dat je even komt kijken! Onze keto-proof Kerstmenu’s zijn helemaal af en we zijn heel trots ze nu aan jullie te mogen presenteren; het zijn mooie en vooral smakelijke creaties geworden. In de komende dagen werken wij de laatste details uit, zodat je ook in de menu’s kunt schuiven of hakken.

Wat je nu ziet zijn de verschillende vaste menu’s met hun gerechten en voedingswaarden (voor keto heel belangrijk). Alle gerechten zijn sowieso low-carb. Vanaf uiterlijk woensdagmorgen a.s. staat alles on-line en kun je alle recepten en boodschappen lijsten bekijken en downloaden.

Je kunt zelfs de boodschappen of de complete menu’s bij ons bestellen en dagvers laten leveren op 1 of beide Kerstdagen.

Je mag ook kiezen om van 24 december tot en met 1 januari 2020 live mee te maken hoe lekker het is om onze keto-familie te joinen. Je wordt dan in die dagen een speciale klant van KetoServices en wij plannen dan voor jou alle keto-stijl maaltijden, met on-line recepten, boodschappen lijsten en helpdesk support. Uiteraard inclusief de door jou gekozen Kerstmenu’s. Alles precies ingericht naar jouw persoonlijke wensen en eisen. Met het absolute voorrecht om 31 december te mogen genieten van onze award winning keto-Pavlova 🙂

Geniet alvast optimaal van je vooruitzicht op totale ontzorging……..

Vragen zijn welkom via kerst@ketoservices.com