MISSIE

Wij keren metabolisme gerelateerde ziektebeelden om.
Gemakkelijk gezond en slank, met lekker eten en zonder honger.
De wens van onze klant is leidend.
Wij zijn toegankelijk, snel en kundig.

VISIE

Wij bieden gemak, geluk en gezondheid aan mensen die kiezen voor een Low Carb leefwijze.
Wij stellen ons daarbij ten doel om voor 2025 de Diabetes-2- en Obesitas-epidemie in Nederland te hebben omgekeerd en dat de meeste Nederlanders dan weten dat ècht eten móét (voor iedereen) en dat (voor velen) het beperken van koolhydraten nodig is om gezond te zijn en te blijven. De resultaten van modern wetenschappelijk onderzoek geven ons handelen continue grond en richting.

KERNWAARDEN

Klantgericht

De wensen en behoeften van onze klanten zijn leidend voor wat we doen, hoe we het doen, wanneer we het doen en waarom we het doen.

Gegarandeerd resultaat

De doelstellingen van de klant worden gehaald.

Op wetenschap gebaseerd

Wij volgen de ontwikkelingen van wetenschappelijk onderzoek op de voet en passen onze aanpak zo nodig aan.

STRATEGIE

Wij voelen de noodzaak zoveel mogelijk mensen bij te staan die willen overschakelen naar een Low Carb leefwijze en deze dan succesvol te kunnen volhouden, zodat zij gezonder en gelukkiger kunnen leven. Om dit toegewijd te kunnen uitvoeren leveren wij een volledig verzorgde service, afgestemd op de door onze klant gewenste Low Carb leefwijze, zodat hij zijn doel kan bereiken met zo min mogelijk inspanning. Deze service is geïndividualiseerd per klant en omvat een volledige ontzorging op het gebied van dieetkeuze en kookinspanningen. Wij leveren in 2019 zelfs alle voedingsonderdelen voor èlke maaltijd (diner, lunch, ontbijt en snacks), geportioneerd volgens de persoonlijke macro’s, met daarnaast nog andere ondersteunende diensten en service. Onze klanten kunnen nu al kiezen welk servicepakket het beste bij hen past, aangezien wij drie verschillende en steeds verdergaande niveaus van service aanbieden (pakket 0, pakket 1, pakket 2, pakket 3).

Potentiële klanten van KetoServices hebben één ding gemeen: zij beseffen zich drie dingen maar al te goed:

  1. dat zij hun leefwijze dienen te veranderen,
  2. dat het een enorme klus wordt en
  3. dat zij daarbij hulp nodig hebben.

Aangezien Nederland in 2018 maar liefst meer dan 1,2 miljoen diabetici telde, richten wij onze pijlen vooral op deze mensen.

En de trend zet zich onverminderd voort, mede door de vergrijzing.

Vooral drukbezette mensen met uitgesproken gezondheidswensen kiezen voor begeleiding door KetoServices.

Maar wij werken ook graag samen met bijvoorbeeld Arbodiensten. Voeding in plaats van medicatie is niet alleen gezonder, het is ook veel goedkoper! Arbodiensten vinden in ons een effectieve en toegankelijke partner voor productieve arbeidskrachten.

KetoServices is de eerste en de enige aanbieder van een dergelijke breed scala aan ondersteuning bij een koolhydraten-arme leefwijze. Wij onderscheiden ons in de gezondheids- en dieetmarkt door onze kleinschalige opzet, waardoor wij snel en adequaat kunnen opereren met gepassioneerde contactpersonen die een goed gevoel voor klantentevredenheid hebben. Wij zijn flexibel in onze opzet en kunnen snel inspringen op individuele wensen en behoeften.