4 WEKEN VOOR SLECHTS 29 EURO, INCL. SUPPLEMENTEN!

START NU MET ONS KETO – OKL STARTPROGRAMMA: 4 WEKEN VOOR SLECHTS 29 EURO, incl. supplementen, btw en verzendkosten!
Experts van KetoServices krijgen jou snel in ketose. Keto moeilijk, of ongezond? Niks ervan! Je moet wel goed weten en leren hoe.

4 Weken begeleiding

Vier weken lang krijg je tips & tricks, persoonlijke begeleiding, makkelijke menu’s, heerlijke recepten, macroberekeningen en -coaching, en met een snelle helpdesk voor al jouw keto-vragen en -problemen. Obesitas, diabetes-2, hoge bloeddruk en andere metabolisme-gerelateerde ziektebeelden kun je voorgoed achter je laten (of voorkomen), èn je verliest precies zoveel kilo’s gewicht als jij wilt! Met onze toepassing van een Optimale Ketogene Leefstijl (OKL): de optimale versie van de ketogene leefstijl. OKL geeft significant beter resultaat en ook een betere gezondheid voor de langere termijn dan ‘gewoon keto’.

Lekker eten, nooit honger en toch slank en gezond: HET KAN!

Je weet vast al het een en ander over koolhydraten-lage leefwijzen, daarom heb je ons hier gevonden! Dus uitleg over wat OKL, Keto, Paleo, Low Carb, KHD-arm en -beperkt eten allemaal precies inhoudt vind je elders op onze site.

Wat wij doen?

Wij helpen je bij jouw keuze voor een van de koolhydratenarme leefwijzen, en vervolgens helpen wij je ook om die transitie zo leuk, lekker en gemakkelijk mogelijk te maken. Want veranderen van leefwijze is een hele opgave! Wil je kans van slagen, dan lukt je dat niet alleen!

Tientallen kilo’s blijvend gewicht verliezen is gemakkelijk bereikbaar. Daarbij word je gezonder, fitter en alerter. Je moet alleen goed weten hoe. Wat eet je wel? Wat niet? En in welke verhoudingen (macro’s)? Hoe voorkom je klachten als obstipatie, spierkrampen, gele nagels, haaruitval: veel voorkomende bijverschijnselen van een ketogene leefwijze bij mensen die wel de klok hebben horen luiden, maar eh… Juist: wij weten waar die klepels hangen!

Khd-arm eten doe je met een reden. Maar welke reden je ook hebt, het begint altijd met de knop omzetten, in ketose komen en leren omgaan met de voor- en nadelen van die ketonische staat van je lichaam. Onze startweken garanderen een snelle en diepe ketose en bieden hulp en begeleiding op elk vlak en bij elk ongemak.

Wanneer je nu start met ons KETO – OKL Startprogramma (slechts € 29,-) krijg je het volgende:

 • 2 soorten supplementen om Keto griep te voorkomen en eventuele tekorten aan te vullen
 • dagmenu’s, weekmenu’s en recepten
 • complete boodschappenlijsten
 • persoonlijke en intensieve begeleiding
 • toegang tot de Facebook-groep om elkaar te helpen en te motiveren

Elke week begint een nieuwe groep aan het Keto – OKL Startprogramma van KetoServices.

Klik hier om je in te schrijven: Intekenformulier

Aanvullende informatie vind je hieronder:

Inhoud 4 weeks Keto – OKL Startprogramma

Ons 4-weeks Keto – OKL Startprogramma is een beproefde manier om jou te helpen de geoptimaliseerde vorm van ketose (OKL) te bereiken. Het maakt niet uit of je nu al koolhydraten mijdt, of moet (her)starten en het ditmaal in één keer goed wilt doen. In die eerste vier startweken kom je zéker in ketose, en dat op de optimale wijze. Onze eerdere deelnemers raakten gemiddeld vier kilo en 30 centimeter omvang kwijt in die weken. En dat is nog maar het begin…

Wat doen wij?

 • Wij berekenen jouw persoonlijke OKL-macro en helpen je te begrijpen wat dat betekent voor wat en hoeveel je eet.
 • Je krijgt elke week een compleet zevendaags menu dat is afgepast op jouw persoonlijke macro. De menu’s bestaan uit eenvoudig te bereiden recepten die stap-voor-stap worden uitgelegd. Van ontbijt tot en met diner. We kunnen rekening houden met allergieën, religieuze eetvoorschriften en andere eetgewoonten/-wensen.
 • Bij elk menu hoort wekelijks een complete, geïndividualiseerde boodschappenlijst.
 • Je ontvangt voor vier weken (= 28 dagen) ons startpakket. Daarin vind je 50 Ketostix waarmee je vanaf de vierde dag tweemaal per dag kunt controleren of en hoe sterk je in ketose bent, alsmede het standaard supplementenpakket. Indien gewenst kunnen we het supplementenpakket ook individualiseren. Daarvoor is dan eerst bloedonderzoek en afstemming met één van onze experts nodig.
 • Elke startgroep wordt door ons bijna real-time persoonlijk begeleid en gecoacht in een Facebook-groep en via een Whatsapp-groep. Wij bieden daar persoonlijke hulp en coaching en natuurlijk delen wij alle kennis die je nodig hebt om je macro te volgen.

Wat doe jij?

 • Jij houdt je tijdens het 4 weeks startprogramma aan de voorgeschreven menu’s.
 • Elke avond weeg je jezelf op een (liefst digitale) weegschaal, en elke ochtend weeg je weer en meet je met een centimeter volgens onze instructie. Vanaf de vierde dag meet je jouw ketose met de Ketostix. Al deze scores geef je dagelijks aan ons door met een online meldformulier.
 • Wij werken via Facebook en Whatsapp, dus het is noodzakelijk dat je daar een gebruiker van bent of wordt. (Wij geven de voorkeur aan een eigen digitaal communicatieplatform, maar helaas zijn we voor de ontwikkeling daarvan niet kapitaalkrachtig genoeg.)
 • Als je je daar prettig bij voelt, deel dan gerust jouw ervaringen, vragen en processen met de andere starters in jouw groep. Samen sta je sterker en je kunt elkaar motiveren!

Ketose gegarandeerd! Wanneer je eet wat wij voorschrijven kom je absoluut in ketose, en dan pas wordt jouw lichaam een vetverbrandingsmachine!

Ons startprogramma is ook zeer geschikt voor actieve keto’ers die in een stall terecht zijn gekomen. Zij vallen dan opeens niet meer af, maar blijven steken (vlak) boven hun streefgewicht.

Binnen drie dagen in het startprogramma is het zover: ketose bereikt! Heel soms gebeurt dat echter niet (één op de duizend gevallen of zo) en dan is er iets aan de hand. Ook dat pakken we op: jouw probleem is dan ons probleem.

Heb je er al zin in? Zet dan nu de eerste stap naar een gezonder, slanker en gelukkiger leven!

Klik hier om je in te schrijven: Intekenformulier

Na de eerste vier weken ben je vast, zoals wij, “besmet” met het keto-virus. Jouw lichaam is dan clean van je vroegere suikerverslaving en brood e.d. mis je niet meer. De routine van andere dingen in de koelkast hebben liggen is erin geslopen en de resultaten van -indien gemeten- de afname van jouw gewicht en centimeters, en de stabilisatie van jouw bloedsuikerspiegel zijn zó motiverend dat je door wilt gaan. Dat kan op eigen gelegenheid, maar ook met ons. Klik hier voor de mogelijkheden na afronding van het startprogramma.

Onze laatste tip als je wilt beginnen met het 4 weeks Keto – OKL Startprogramma:

Lees op je gemak alle informatie op onze website door, want hoe meer je weet over ketose en OKL, hoe makkelijker je het jezelf maakt.

Lees in onze FAQ vooral ook: Waarom maar 25 gram koolhydraten bij OKL? Waarom zoveel eiwitten bij OKL? Wat is een macro? Over eiwitten/proteïnen. Waarom is vet goed?

EXTRA INFORMATIE STARTPROGRAMMA:

Het voordeel van ons begeleide startprogramma is dat wij totaal en precies voorstellen wat je vier weken lang dagelijks mag eten, geoptimaliseerd voor OKL, met alle nodige nutriënten. We kunnen je ook helpen als je uit eten gaat, want vooral in het begin is het lastig kiezen van een menukaart in een restaurant. Maar aan het startprogramma komt een eind. Wij blijven je ook daarna heel graag met toewijding en enthousiasme begeleiden. Maar als je er daarna voor kiest het op eigen houtje te gaan doen - even goede vrienden –, dan is goede kennis over het hoe en waarom van jouw eigen leefstijl onontbeerlijk.

Koolhydraatarme, -beperkte of OKL leefstijlen lijken betrekkelijk eenvoudig: geen brood, pasta, rijst, aardappelen, dingen van/met bloem, snoep, koek, bier, likeur of zoete wijn, enz. Er is best een lange lijst van voedingsmiddelen die je niet mag. De meeste groenten bevatten ook koolhydraten; de een (veel) meer dan de ander. Wat zit waarin, en hoe reken je dat door naar jouw persoonlijke macro? Je wilt vast ook met de seizoenen mee kunnen koken en afwisseling van je menu? Dus rigoureus koolhydraten schrappen is lastiger dan het lijkt. Maar er mag ook heel veel wel! Sterker nog: sommige voeding is zo goed voor je ketose en je nutriëntenbehoefte, dat het wel toverdrankjes van de Galliërs lijken!

Als je het niet erg vindt om Google Translate te gebruiken: er bestaat een uitstekende site waar je lijsten kunt downloaden van wat je mag eten met jouw macro en jouw profiel. Jouw profiel is afgestemd op de door jou gewenste resultaten en op jouw eigen gezondheidssituatie. Als je OKL wilt doen met diabetes, dan dien je andere voedingskeuzen te maken dan iemand die gezond is en vooral spieren wil kweken. Bekijk deze site maar eens: https://optimisingnutrition.com/ (Als je voor een product geen vertaling kunt vinden, vraag het dan aan onze helpdesk of in jouw eigen startgroep.)

Begin de dag goed:
Via jouw macro ken je de regels. 30 gram eiwit bij je ontbijt kan zomaar genoeg zijn om je de hele dag te laten draaien zonder zelfs maar aan eten te denken. En je eet dus goed: 3 eieren met 50 gram spek en een halve avocado is een prima standaard-ontbijt. En lekker!
Reken maar mee voor de macro:
3x gekookt ei = 18,8 gram eiwit, 14,2 gram vet en 1,06 gram khd.
50 gram ontbijtspek = 17 gram eiwit, 17,5 gram vet en 0,85 gram khd.
Dat is totaal 35,8 gram eiwit, 31,7 gram vet en iets meer dan 2 gram khd.
Als je daarna toch nog trek hebt, dan kan er een halve avocado met wat zout achteraan:
1,96 gram eiwit, 15,4 gram vet en 1,84 gram khd.
Pak ’m beet: 616 kcal.
Na de eerste paar weken OKL wensen veel van onze gebruikers over te schakelen naar een nog zwaarder ontbijt: >1000 kcal en daarna niets meer eten tot de avond.

Doe geen eiwitpoeders of eiwit shakes:
Eiwitpoeders zijn echt een no-no! Je moet je eiwitten eten. Voor vegetariërs is dit heel lastig, maar we kunnen je daarbij adviseren. Als je omnivoor bent zijn er enorm veel natuurlijke, lekkere, rijk eiwit biedende voedingsmiddelen! Wij hebben ergens een bus “super bio non-GMO vegetarische eiwit” staan… Eén lepel gebruikt in een ooit gebakken nepbrood. We waren er meteen klaar mee! Ons welgemeende advies? Jij bent er ook klaar mee: we gaan je helpen!

Ketogeen leven betekent lekker eten. En het bevrijdt je van de suiker- en koolhydratenverslaving die wij allemaal kennen. Zonder honger je doel bereiken, dat is OKL! OKL omvat veel meer dan slechts jouw macro. Het is volledig op harde wetenschap gebaseerd en het past zich snel aan de actualiteit daarvan aan. In onze laatste startgroepen werd bijvoorbeeld al rekening gehouden met de laatste inzichten over de verhoudingen zout en kalium in je lichaam, en wat je daaraan nodig hebt. Wij willen onze deelnemers aan de startgroepen begeleiden tot het moment waarop zij de keuze kunnen of willen maken voor een leefstijl die het beste bij hen past.

Verheug je op het simpele feit dat de ketogene leefstijl jou een bijzondere status biedt; bijna absolute controle over je eetbehoeften. Je zult merken dat je jezelf er vaak aan moet helpen herinneren dat je mag eten; een merkwaardige bevrijding van de gesel van suikers.

Geef je lichaam de voeding die het nodig heeft en de rust om ook daadwerkelijk iets met die voeding te doen.

Geniet ervan en leef!

Onze menu’s en recepten zijn 100% gebaseerd op OKL-fundamenten. Je begint altijd met een groot ontbijt; met zoveel mogelijk micronutriënten en energie. Daarmee kun je de hele dag alles aan; zonder honger of flauwtes. Daarna een avondmaaltijd. Die bevat met minder calorieën, maar wel veel aandacht voor voedzaamheid en behoeften aan vitaminen, mineralen etc. Alles volgens jouw macro uiteraard!
Mocht je toch behoefte hebben aan iets vullends en hartigs, dan bevelen wij een kopje nutriëntenrijke bottenbouillon aan: boordevol mineralen. Met wat zout toegevoegd is het een echte "pick-me-up'er". Je kunt het zelf trekken, of bij ons bestellen.

Bij de samenstelling van de menu’s en de maaltijden zetten wij ten minste de dagelijkse hoeveelheid eiwit in en geven wij een zo breed mogelijke invulling aan de toegestane koolhydraten (vooral groene groenten). En onze maaltijden zijn echt lekker! Wij doen er enorm ons best op om te tonen dat OKL juist geen afzien betekent. Je eet als een “Koning in Frankrijk”! Veel eerdere deelnemers meldden ons dat ze eerder niet zó lekker of passend hebben gekookt en gegeten.
Wat wij ook vaak horen en niet verwonderlijk vinden: veel van onze deelnemers zijn vrouw en zij koken in hun huishouden voor zichzelf onze OKL-gerechten. Zij vertellen ons bijna allemaal dat hun man aan dezelfde tafel met argusogen kijkt naar het vele lekkere vlees dat op haar bord ligt. Het duurt dan vaak niet lang of de man eet lekker en gezellig met haar mee, eventueel aangevuld met zijn eigen portie aardappelen/pasta/rijst/enz. Makkelijk ook, als dat een extra kookmoment scheelt toch?

Onze menu’s en recepten onderscheiden ons en vormen onze USP. Daarom publiceren wij ze niet openbaar op onze site. Daar komt bij dat elk recept variabelen kent om tegemoet te kunnen komen aan alle individuele macro’s en eetwensen van onze deelnemers. Maar je wilt vast weten wat je kunt verwachten, dus geven we je natuurlijk graag een impressie.