4 WEKEN VOOR SLECHTS 29 EURO, INCL. SUPPLEMENTEN!

START NU MET ONS KETO – OKL STARTPROGRAMMA: 4 WEKEN VOOR SLECHTS 29 EURO, incl. supplementen, btw en verzendkosten!
Experts van KetoServices krijgen jou snel in ketose. Keto moeilijk, of ongezond? Niks ervan! Je moet wel goed weten en leren hoe.

4 Weken begeleiding

Vier weken lang krijg je tips & tricks, persoonlijke begeleiding, makkelijke menu’s, heerlijke recepten, macroberekeningen en -coaching, en met een snelle helpdesk voor al jouw keto-vragen en -problemen. Obesitas, diabetes-2, hoge bloeddruk en andere metabolisme-gerelateerde ziektebeelden kun je voorgoed achter je laten (of voorkomen), èn je verliest precies zoveel kilo’s gewicht als jij wilt! Met onze toepassing van een Optimale Ketogene Leefstijl (OKL): de optimale versie van de ketogene leefstijl. OKL geeft significant beter resultaat en ook een betere gezondheid voor de langere termijn dan ‘gewoon keto’.

Lekker eten, nooit honger en toch slank en gezond: HET KAN!

Je weet vast al het een en ander over koolhydraten-lage leefwijzen, daarom heb je ons hier gevonden! Dus uitleg over wat OKL, Keto, Paleo, Low Carb, KHD-arm en -beperkt eten allemaal precies inhoudt vind je elders op onze site.

Wat wij doen?

Wat wij doen is je helpen bij jouw keuze voor een van de koolhydratenarme leefwijzen, en vervolgens helpen wij je ook om die transitie zo leuk, lekker en gemakkelijk mogelijk te maken. Want veranderen van leefwijze is een hele opgave! Wil je kans van slagen, dan lukt je dat niet alleen!

Tientallen kilo’s blijvend gewicht verliezen is gemakkelijk bereikbaar. Daarbij word je gezonder, fitter en alerter. Je moet alleen goed weten hoe. Wat eet je wel? Wat niet? En in welke verhoudingen (macro’s)? Hoe voorkom je klachten als obstipatie, spierkrampen, gele nagels, haaruitval: veel voorkomende bijverschijnselen van een ketogene leefwijze bij mensen die wel de klok hebben horen luiden, maar eh… Juist: wij weten waar die klepels hangen!

Khd-arm eten doe je met een reden. Maar welke reden je ook hebt, het begint altijd met de knop omzetten, in ketose komen en leren omgaan met de voor- en nadelen van die ketonische staat van je lichaam. Onze startweken garanderen een snelle en diepe ketose en bieden hulp en begeleiding op elk vlak en bij elk ongemak.

Wanneer je nu start met ons KETO – OKL Startprogramma (slechts € 29,-) krijg je het volgende:

2 soorten supplementen om Keto griep te voorkomen en eventuele tekorten aan te vullen

dagmenu’s, weekmenu’s en recepten

complete boodschappenlijsten

persoonlijke en intensieve begeleiding

toegang tot de Facebook-groep om elkaar te helpen en te motiveren

Elke week begint een nieuwe groep aan het Keto – OKL Startprogramma van KetoServices.

Gedetailleerde informatie vind je hier.

Klik hier om je in te schrijven!