Lekker eten, nooit honger en toch slank en gezond. Het kan!

feature one

KHD-Lage Leefwijzen

Lees hier alles over Keto & OKL, KHD- Beperkt, KHD-arm, Paleo en de verschillen die er zijn tussen de verschillende leefwijzen.

feature two

Klant worden

Lees alles over startweken voor beginners, coaching & begeleiding, macro's op maat, menu's en recepten.

feature three

Aanbevolen

Lees hier alles over tips & tricks, hulpmiddelen en alles om jouw ketoreis gemakkelijk te maken.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 • Feeling good! In mei heb ik mij aangemeld voor het 4-weeks OKL startprogramma. En ik moet zeggen, het resultaat is verbluffend!
  Naast dat ik kilo’s afval is het meten, eerder dagelijks, tegenwoordig 1x per week doorslaggevend. Soms lijkt de weegschaal geen verschil te zien terwijl de centimeters er wel af vliegen. Resultaat zien is wel erg motiverend om koolhydraten zoveel mogelijk weg te laten. 80% zit in het eten wat je eet en 20% maar in sport begreep ik. De begeleiding is geweldig!

  Wat het met mij doet so far: ik ben energieker, fitter, alerter, vrijwel geen behoefte meer aan suiker en ongezonde snacks, mijn haar groeit harder, geen bloedsuiker up’s and down’s meer en ik eet bewust gezonder! Geen kant en klaar maaltijden, zakjes en poeders en daardoor geen last van het jojo effect. Puur eten en nog echt lekker ook is een waar feestje. Lifestyle die ik wel kan volhouden!  #blijei

  -  , 
 • Ben zo blij met OKL-eten, is mijn houvast in deze surrealistische tijd ??

  -  , 
 • Zoveel winst op mijn energieniveau’s. Ruim 35 kilo afgevallen!

  Lydia Slijkhuis

  -  , 
 • Van mijn eetverslaving en Diabetes-2 af!

  -  , 
 • In 4 mnd bijna 15 kilo afgevallen met nauwelijks hongergevoelens. Overgangsklachten snel verdwenen en ik slaap weer goed.

  Wendy Vissers

  -  , 
 • Plateau doorbroken en de kilo’s vliegen eraf!

  Michel Borgesius

  -  , 
 • Ik ben nu ook een keukenprinses. Dankbaar!

  Sheida Mohebbi

  -  , 
 • Heerlijk eten. Smaakvol en leerzaam. #aanrader

  Angelique Bolk

  -  , 
 • Twijfel niet om mee te doen; gewoon inschrijven! Twee weken geleden begonnen met de startersgroep en vanochtend -3 kg en – 3 cm. In twee weken tijd! Het vraagt wat planning en je moet even over een hobbel heen, maar daarna… Je voelt je heerlijk! Geen sugar dips meer, geen opgeblazen gevoel en lekker in de energie. Thanks Phillip, voor je tomeloze inzet!

  Patrick van der Born

  -  , 
 • Met het startprogramma van mijn hoge bloeddruk medicatie af!

  Sandra Njio

  -  , 

Keto Eten = Lekker Eten!

special one
special two
special three
special four
%d bloggers liken dit: