Op 5 november 2018 verhuisden wij naar ons nieuwe bedrijfspand. We zitten in dezelfde straat, op hetzelfde bedrijventerrein en in eenzelfde soort pand, maar dan wat groter. Alleen ons huisnummer is veranderd: was 31H, nu 37B.

Het duurde even (sorry!), maar inmiddels doet internet het weer èn dus de telefoon (gelukkig) ook, hoewel we nog steeds druk bezig zijn met inrichten en afwerken. We zitten wel heerlijk in ons nieuwe onderkomen en eindelijk kunnen we onze grotere plannen gaan uitwerken. Zoals bijvoorbeeld het uitleveren van vlees, vis en groenten: panklaar en exact op ieders individuele macro!

Het verhuisbericht hieronder laat zien waar we terecht zijn gekomen en wat er in 2018 gedaan is om dit pand uit de grond te trekken. Wil je het real life zien? Dat kan! Houd onze agenda in de gaten en schrijf je in voor één van onze academy- en/of event-momenten. Of stuur een e-mailtje om ons te laten weten dat je hiervan op de hoogte gehouden wilt worden. Want in het nieuwe jaar gaan we er weer helemaal mee los!

Zien we elkaar gauw?

verhuisbericht-ketoservices-650

Groeten van Phillip en Monique