WERKEN BIJ KETOSERVICES

Ben jij jong (van geest; is ook goed!)? Niet bang om iets nieuws aan te pakken en daar ook ècht voor te gaan? Ben je bereid mee te denken? Alles binnen je vermogen te doen voor tevreden klanten? Dan pas je erbij hoor!

Bij KetoServices doen we baanbrekend werk voor klanten die onze hulp hard nodig hebben. We draaien daar de gekste tijden. En we worden niet blij van betuttelende regeltjes en mentaliteiten. Behalve als het om voedselveiligheid gaat natuurlijk. Wij zijn ook vóór zelfmanagement en wij houden van initiatief en zelfstandigheid. Of je man of vrouw bent maakt natuurlijk niets uit.

Samenwerken doen wij volgens het volgende principe: “Hire the attitude, teach the skills!

KetoServices Werkt! Experts van KetoServices krijgen jou snel in ketose. Keto moeilijk, of ongezond? Niks ervan! Je moet wel goed weten en leren hoe en dat kan met ons Startprogramma!

Waar werk je dan?

Wij zijn gevestigd in Heiloo, net onder Alkmaar. Wij hebben daar een mooi hoekpand, aan de rand van industrieterrein Boekelermeer. Ons pand is nieuw, modern en duurzaam. Het is voorzien van een lift en daardoor ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. De entree is op de begane grond en leidt naar een ontvangstruimte, de snijkeuken met koel- en vriescellen, en naar het logistieke gedeelte. Op de eerste etage bevindt zich de kantoorafdeling, de vergaderkamer en een rolstoeltoegankelijk toilet. Op de bovenste verdieping ontvangen wij klanten in onze opnamekeuken voor diverse evenementen (Table d’hôte-avonden, workshops en trainingen). Daar bevindt zich ook een dakterras voor barbecue-avonden.

AANGEBODEN: STAGEPLAATSEN

Wij bieden stagiair(e)s een mooie leerplek in een pionierende markt. Bij ons leer je alles over de laatste inzichten in gezonde voeding, leefstijlverandering en modern wetenschappelijk onderzoek naar voeding in het algemeen en naar het effect van koolhydraten en suikers in het bijzonder. En hoe dat in te zetten voor langdurige gezondheidsverbetering, terwijl je in constant contact staat met klanten die van onze adviezen afhankelijk zijn. Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf. Dat houdt in dat je bij ons als stagiair(e) ècht wat te doen krijgt en ècht wat leert. En niet, zoals bij grote ondernemingen, ergens weggestopt zit met een standaard stageopdrachtje. Wat je bij ons leert is vaak ook anders of zelfs tegengesteld aan wat je tijdens je opleiding leert. Opleidingen lopen helaas vaak ver achter op de praktijk. Wij groeien snel, dus als wij elkaar bevallen is er na een stageperiode vaak ook blijvend plek voor goede stagiair(e)s!

Voeding en Diëtetiek: Voor het aanpassen en (her)berekenen van recepten naar individuele klanten-macro’s in Cronometer.

Filmacademie: Voor het in beeld brengen en digitaal verwerken van maaltijden en -bereidingen tot film- en fotowerk.

Grafische Vormgeving: Het opmaken van beeldmateriaal binnen de huisstijl ten behoeve van (digitale) communicatie en drukwerk.

 

Wij werken met:

PARTNERS EN VRIJWILLIGERS 

Individuele Leefstijlbegeleiders en -coaches werken met onze digitale helpdesk of ontvangen klanten van KetoServices in hun eigen coachingpraktijken voor intensieve en gespecialiseerde coaching en leefstijlbegeleiding. Indien zij dit wensen uiteraard; geen enkele verplichting. Voor dit werk is persoonlijke ervaring met Keto/OKL vereist en een voorafgaande screening door KetoServices.

TV-CHEFS

Zelfstandig werkend, vaardig met vlees en vis, representatief en niet “camera-shy”. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist.

SNIJKEUKEN

Geconditioneerd snijden, wegen, verpakken en klaarmaken voor verzending. Alles volgens strenge QC-, HACCP/voedselveiligheids- en hygiëneregels. Voor dit werk zoeken wij mensen die Snelle-Jelle, Handige-Harry en Pietje-Precies tegelijk kunnen zijn!

LOGISTIEKE PROCESBEGELEIDING & QUALITY CONTROL

Verantwoordelijk voor: Bestellingen plaatsen, ontvangen en controleren. Voorraad-, datum- en kwaliteitsbeheer van dagverse producten. Verpakkingsmaterialen (beheer en proces). Controle op naleving regels t.a.v. koeling en hygiëne, alsmede van het eindproduct. Pietje-Precies is hier prima op zijn plek!

 

Leuk toch? Is een van de bovenstaande jobs of zo’n stage iets voor jou? Wil jij deel uitmaken van een vlot en hardwerkend team dat pioniert in de moderne voedingsleer? Dat van aanpakken weet waar het gaat om leefstijlverandering? Vul dan het contactformulier in of mail naar monique@ketoservices.com, en je hoort van ons.